< Novembar 2020 >  
N P U S Č P S
Ova web stranica je izrađena uz pomoć Evropske unije. Za sadržaj ove stranice odgovara isključivo Zajednički odbor za praćenje/ Zajednički tehnički sekretarijat (ZTS) i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.
Broj trenutnih posjetilaca : 2
Naziv predloženog projekta
Navedite naziv projekta koji predlažete. Maksimum 10 riječi.
Mjera na koju se projekat odnosi
Molimo Vas da obratite pažnju na programski dokument radi dodatnih informacija o svakoj mjeri pojedinačno.
Naziv organizacije
Tip organizacije
Kontakt osoba
Sektor
Detalji
Adresa
Telefon
E-mail
Zemlja porijekla
Opis projekta
Pretraga partnera
Tip organizacije
Zemlja
Unesite rezultat 1+9
Sva polja su obavezna
Projektna ideja i kontakt informacije predstavljene u ovom obrascu nisu u bilo kojem obliku provjereni ili odobreni od strane Zajedničkog nadzornog odbora i Zajedničkog tehničkog sekretarijata za IPA Program prekogranične saradnje BiH-MNE. Ovaj dokument služi u svrhu informisanja i uspostavljanja kontakata i za sve prezentovane informacije odgovornost snosi isključivo predlagač projekta.
23/11/2016

Produžen rok za podnošenje koncept nota u okviru Prvog poziva za dostavljanje prijedloga projekata IPA Prekograničnog programa BiH - Crna Gora (2014-2020)

>>>
25/10/2016

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH i Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore, kao operativne strukture za sprovođenje IPA prekograničnog programa dvije države, u saradnji sa Delegacijom EU u BiH organizovali su uvodni sastanak povodom objave prvog poziva za dostavljanje prijedloga projekata u okviru ovog programa. 

 

 

>>>
18/10/2016

Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini objavljuje poziv za podnošenje prijedloga projekata za „Program prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014-2020, Prvi poziv za projekte“ koji se finansira iz sredstava Predpristupne pomoći za ovaj program za 2014, 2015. i 2016. godinu.

 

 

 

 

 

 

>>>
12/10/2016

Na Forumima za traženje partnera koji su održani 21.09.2016 u Bijelom Polju i 26.09.2016.u Sarajevu prisustvovalo je preko 150 učesnika iz Bosne i Herzegovine i Crne Gore. Na navedenim događajima su prezentirane projektne ideje.  

>>>
© 2009 Program prekogranične saradnje BiH i Crne Gore   |   legal rights   |   Stranicu priredio Team Consulting