< Decembar 2021 >  
N P U S Č P S
Ova web stranica je izrađena uz pomoć Evropske unije. Za sadržaj ove stranice odgovara isključivo Zajednički odbor za praćenje/ Zajednički tehnički sekretarijat (ZTS) i ona ni na koji način ne odražava mišljenje Europske unije.
Broj trenutnih posjetilaca : 138
Pretraga partnera
Ovaj interaktivni alat kreiran je sa svrhom da se potencijalnim aplikantima za sredstva u okviru IPA Programa prekogranične saradnje BiH-MNE omogući efikasnije i efektivnije pronalaženje partnera sa druge strane granice. Ukoliko imate projektnu ideju, a niste pronašli partnera sa druge strane granice imate priliku da objavite svoju ideju I kontakt podatke ovdje i time omogućite potencijalnim partnerskim organizacijama da Vas kontaktiraju. Kako biste objavili vašu projektnu ideju popunite formular ispod. Imajte na umu da je ovaj formular namijenjen samo za jedan projekat. Ukoliko imate više projektnih ideja, tada trebate popuniti ovaj formular za svaku od ideja pojedinačno.
Tražim partnera
Zemlja porijekla
Sektor
Mjere
Zajednički tehnički sekretarijat i Zajednički nadzorni odbor za IPA Program prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora nisu u bilo kojem obliku provjerili ili odobrili ovdje prikazane projektne ideje. Ova baza podataka služi isključivo u svrhu informisanja i umrežavanja. Autor postavljenog sadržaja u potpunosti odgovara za sve unesene podatke.
23/11/2016

Produžen rok za podnošenje koncept nota u okviru Prvog poziva za dostavljanje prijedloga projekata IPA Prekograničnog programa BiH - Crna Gora (2014-2020)

>>>
25/10/2016

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH i Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore, kao operativne strukture za sprovođenje IPA prekograničnog programa dvije države, u saradnji sa Delegacijom EU u BiH organizovali su uvodni sastanak povodom objave prvog poziva za dostavljanje prijedloga projekata u okviru ovog programa. 

 

 

>>>
18/10/2016

Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini objavljuje poziv za podnošenje prijedloga projekata za „Program prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014-2020, Prvi poziv za projekte“ koji se finansira iz sredstava Predpristupne pomoći za ovaj program za 2014, 2015. i 2016. godinu.

 

 

 

 

 

 

>>>
12/10/2016

Na Forumima za traženje partnera koji su održani 21.09.2016 u Bijelom Polju i 26.09.2016.u Sarajevu prisustvovalo je preko 150 učesnika iz Bosne i Herzegovine i Crne Gore. Na navedenim događajima su prezentirane projektne ideje.  

>>>
© 2009 Program prekogranične saradnje BiH i Crne Gore   |   legal rights   |   Stranicu priredio Team Consulting